Forside / Hus og Have / Dansk Efterisolering

Dansk Efterisolering

Dansk Efterisolering

Dansk Efterisolering bestræber sig på at give dig den bedst mulig service. Derfor får du 20 års garanti på deres ydelser. De dækker hele landet og giver gerne gratis og uforpligtende rådgivning om netop den opgave, du ønsker lavet. Ved hjælp af termografiske opmålinger af huset kan de også rådgive dig om den bedste løsning. Både hulmursisolering med flamingo og loftsisolering med papiruld er gode investeringer, som tjener sig ind i løbet af få år. Derudover rådgiver og hjælper de med at søge de offentlige tilskud, du er berettiget til ved energioptimering.

Papirisolering

Papirisolering laves ved at skære gamle aviser i stykker og behandle dem med kemikalier. Det sidste gøres for at forhindre svamp og gøre materialet fugt- og brandafvisende. Samtidig er kemikalierne ubehagelige for skadedyr at bo i. Dansk Efterisolering kalder deres løsning “papir isolering” og ikke “papiruld”, fordi de bruger et mærke som hedder Climatizer Plus, som IKKE indeholder giftige kemikalier. Man skal selvfølgelig være forsigtig, når man lægger det, men når papiret først er lagt ud, afgiver det så få kemikalier, at det er ubetydeligt for mennesker. Dertil kommer, at papirisolering ofte lægges på loftet, hvor man sjældent opholder sig længe.

Fordelene ved papirisolering er, at man gennem tests har fundet ud af, at papir lydisolerer bedre end f.eks. glas og mineraluld. Desuden belaster det ikke miljøet i samme grad som stenuldsmaterialer. Selve isoleringseffekten er ligeså god som andre materialer. Papir er blødt og fleksibelt og lægger sig derfor helt tæt, også på rør o. lign.