Forside / Ikke-kategoriseret / Er der grund til at overvåge dit hjem?

Er der grund til at overvåge dit hjem?

4 vigtige grunde til at overvåge dit hjem

1. Du kan føle dig sikker om nattene, eller når du er væk fra hjemmet.

Med overvågning udenfor dit hus, kan du føle dig rimelig sikker på, at folk ikke bevæger sig ind på din grund om natten, eller når du ikke er hjemme.

2. Mindre chance for indbrud

Ligeledes med at overvågning typisk holder ubudne gæster væk fra din grund, er det også med til at holde indbrudstyve væk fra dit hus. Hvis tyven bryder ind i dit hus, sikrer overvågning eventuelt, at han kan genkendes af politiet.

3. Du kan holde øje med folk der har adgang til dit hjem

Har du en ny barnepige eller rengøringshjælp, er det med overvågningskamera muligt at holde lidt øje med denne person.

Hvorfor skal du vælge Somfy?

Nå du skal vælge dit overvågningsudstyr, så er Somfy dit sikre valg. Udover at byde på overvågningskamera til både inde- og udeløsninger, har Somfy også et bredt udvalg af udstyr, til at sikre dit hjem med som f.eks. alarmsystemer, belysning, sensorer, smarthome styring og meget mere.

Udover at tilbyde et væld af sikkerhedsløsninger, er Somfy også en pålidelig forhandler med blandt andet gratis levering og gode ekspertråd via kundeservice.

Hvilken type overvågning skal du vælge?

Til dig der ønsker indendørs overvågning, så er Somfy indoor camera den perfekte løsning. Kameraet er ikke særlig stort, så det kan let placeres, så man ikke umiddelbart ser det. Når det innovative overvågningskamera opfanger en bevægelse, får du automatisk en besked på din smartphone, hvor du kan se billederne live.

Hvis du vil sætte udendørs overvågning op, så du holde dig klar til sensommer 2018, hvor Somfy lancerer et helt nyt udendørs overvågningskamera. Dette overvågningskamera har Smart motion bevægelsesdetektering og udløsning af en sirene.

Se hele udvalget af overvågningskamera her.