Forside / Mad og Sundhed / Frimann’s Gourmet

Frimann’s Gourmet

Catering på Sjælland finder man hos Frimann’s Gourmet. Uanset om det er barnedåb, bryllup, jubilæum, fødselsdag eller en anden anledning, hvor man har inviteret gæster på mad, så er Frimann’s Gourmet leveringsdygtig i lækker mad til en overkommelig pris. Bag firmaet Frimann’s Gourmet står iværksætteren Claus Frimann, der sammen med sit team af dygtige kokke, alle uddannede indenfor kokkefaget, hvert år leverer over 50.000 kuverter af lækker mad ud af huset. Hos Frimann’s Gourmet sætter man kvalitet og smag i højsædet, hvilket blandt andet betyder, at maden tilberedes helt fra bunden af friske råvarer. Det betyder, at man hos Frimann’s Gourmet aldrig anvender mad fra frost, ej heller ingredienser som er forarbejdede eller på anden vis tilberedte, forud for den mad, som Frimann’s Gourmet skal lave.

Menukortet bugner af et kæmpe udvalg af mad ud af huset. Hvad med at prøve en af de mange buffeter, som eksempelvis den lette sommerbuffet, eller den lækre efterårsbuffet. Skal der lækker mad til julefrokosten, så kan Frimann’s Gourmet også være leveringsdygtig heri, og man kan derfor med rette allerede nu gå ind og bestille maden til årets julefrokost.

Når man bestiller mad fra Frimann’s Gourmet, bliver det altid lavet, således der er minimal tilberedning efterfølgende. Det betyder, at man kan bruge tid på at nyde sin fest sammen med sine gæster, i stedet for at bruge en stor del af dagen og aftenen i køkkenet. Ydermere pakkes alt maden i specieldesignede termokasser, så maden kan holde sig varm (eller kold), efter det bliver leveret fra Frimann’s Gourmet.

Man bør ikke snyde sig selv for at kigge nærmere på det store udvalg af mad, og derfor kan man med god grund kigge ind på hjemmesiden, hvor alle menuerne er detaljeret beskrevet. Buffet ud af huset på Sjælland finder man hos Frimann’s Gourmet. Se den lækre mad på frimannsgourmet.dk