Forside / Biler og sjov / Her kommer du af med din skrotbil

Her kommer du af med din skrotbil

Hvis man leder efter et sted at komme af med din skrotbil, kan man finde det her på nettet. Skrotpriser er noget af det som man skal tage højde for, for man kan alt andet lige score nogle forskellige priser rundt omkring de forskellige steder. Men herinde på nettet kan man det rette sted, til at tage sig af sine skrotbil på den rigtige måde. Det er ikke noget man skal tænke så meget over, for nogle steder kommer de selv og henter bilen. Så skal man jo ikke gøre så meget andet, end at stå og vente på at ens skrotbil bliver samlet op.

Det værste man kan gøre er at efterlade den et eller andet sted ude i naturen eller på sin grund, hvor man ikke har tænkt sig at gøre mere ved den. Her står den bare og ruster, og det er alt andet lige noget som heller ikke gavner nogle. Selvom det er en skrotbil man har med at gøre, betyder det ikke at bilen ikke stadig har nogle funktionerende dele i sig såsom bilbatteriet.

Få en god sjat penge for din bil

Har man en skrotpræmiebil som står og samler rust er det som sagt også bare med at få nogle penge for den imens man kan. I dag får man det som kaldes en skrotpræmie, og det er alt andet lige også noget af det som man kan bruge til at med finansiere købet af den næste bil man har tænkt sig at investere i. Ens skrotpræmiebil kan som sagt også have nogle dele i sig som stadig fungere fint, selvom hele bilens funktion er gået ned. Det er også det som gør at man får en større skrotpræmie i sidste ende, og det er jo ikke noget man kan sige nej tak til.

Ens skrotpræmie kan række forholdsvis langt, hvis man også benytter sig af statens aftale. Det indebærer at bilen ikke er motorregistret, er ansvarsforsikret og ikke vejer over tretusindefemhundrede kilo, men det er jo noget som kun gælder for biler med last for det meste.