Forside / Ikke-kategoriseret / Professionel og effektiv rengøringsplanlægning

Professionel og effektiv rengøringsplanlægning


Nogensinde overvejet at gøre noget revolutionerende ved virksomhedens rengøringsplanlægning? Har man en virksomhed inden for rengøringsbranchen, er det vigtigt, at man kan bruge sin tid på det, som er organisationens hovedomdrejningspunkt, nemlig rengøringen. Skal man bruge en masse tid på det administrative, tager det både fokus og tid fra dét, som skal tjene penge hjem. Det er ikke bare utroligt ærgerligt, men kan vise sig at have særdeles negative konsekvenser for den økonomiske del af virksomheden. Det skal undgås, og det kan det heldigvis også. Og, endda meget nemt.

Kodeordet er: rengøringsplanlægning. Hvis man sørger for at indrette sin administration med et moderne system, der er udviklet specielt til rengøringsbranchen, kan man opnå langt større effektivitet i arbejdsdagen. Så er det sådan set lige meget, om der er tale om en større eller mindre virksomhed, som har brug for at implementere et effektivt planlægningsprogram. LOWAS er et sådan program – og et af de bedste på markedet. Det skyldes helt sikkert, at programmet udspringer af et reelt tilbundsgående kendskab til branchen og dens behov. LOWAS er ikke en af den slags rengøringssystemer, som er udviklet på et skrivebord, alene. Det er har været undervejs i mange år, er gennemarbejdet og skabt af en mand med et enormt kendskab til rengøringsbranchen indefra.

Det var Knud Erik Petersen, der var ejer af sit eget rengøringsfirma, der tilbage i 2002 havde brug for et system til den operative drift og et sikkert redskab til sine serviceledere. Da han ikke var imponeret over de løsninger, der fandtes på daværende tidspunkt, gik han selv i gang med at udvikle et. I 2011 startede han et samarbejde med et professionelt team, hvor man fik sat det hele i system og udviklede en effektiv og fleksibel løsning til moderne rengøringsplanlægning. Er man ikke tilfreds med det program, som man pt. har implementeret, eller er man på udkig efter et til effektiv rengøringsplanlægning i sin virksomhed, bør man helt sikkert have LOWAS i tankerne.