Forside / Familie og Børn / Rygestop med UskyldensHjerte

Rygestop med UskyldensHjerte

Jeg kan spørge mig selv, hvorfor røg jeg – og jeg kan bare sige, jeg faldt i under en drukfest og blev hængende – og sådan er det nok for mange andre end bare mig. Jeg ønskede flere gange at stoppe med at ryge – det var jo den måde jeg lige fik de kendte 7 minutter alene for mig selv, lige meget hvor jeg var. Så udfordringen var i at stoppe med at ryge og samtidig holde den tid til nærvær med noget andet, der var lidt mindre sundheds skadeligt. Jeg var godt klar over at det ikke lige ville være nemt at stoppe, og at jeg nok lige havde brug for noget støtte til det. Jeg Havde hørt at hypnose hvade virket på andre mennesker, så jeg begyndte at undersøge hvor jeg kunne få hypnose med henblik på rygestop.

UskyldensHjerte og Hypnose

Min hjerne skulle om programmeres, og det var lige det som hypnosen hos UskyldensHjerte kunne. Jeg havde også lige nogle afdækkende samtaler inden hypnosen, og fik også her nogle redskaber til finde ro og velvære på en anden måde end ved at ryge. Jeg ved så ikke om det var hypnosen eller samtalerne der hjalp, men et er sikkert det hjalp, og jeg ryger ikke i dag – så tænker at koblingen mellem samtalerne og hypnosen var det der skulle til før jeg kunne stoppe med at ryge. Jeg mødte en faglig dygtig medarbejder hos UskyldensHjerte, og jeg følte mig aldeles mødt, set og forstået i deres hænder, og var tryg nok til hypnose.