Forside / Ikke-kategoriseret / Tryg vejledning i den svære tid

Tryg vejledning i den svære tid

Det sidste farvel

Det sidste farvel skal være et smukt minde. Står du i den svære situation hvor du har mistet en person du holder af, og skal ordne begravelse, så kan du hente hjælp hos www.denfribedemand.dk. Her får du erfaren og professionel hjælp, hvad enten du vælger en begravelse eller bisættelse.

bedemand

Familiens ønsker er vigtigst når begravelsen eller bisættelsen skal tilrettelægges. Bedemandens opgave er at gøre dig i stand til at træffe de valg, der opfylder dine ønsker og behov bedst muligt.

Når du og familien har mistet en der står jer nær, er det en livskrise. Du vil helt naturligt have en masse spørgsmål, og dem kan den lokale Bedemand svare på. De er her for at hjælpe dig.

Priser ? hvad koster en begravelse?

Det er ikke rart at skulle tage stilling til økonomi i forbindelse med et dødsfald, men bedemandens opgave er at hjælpe dig til den løsning du helst vil have.
Alle begravelser er personlige, så derfor er prisen som regel også forskellig.

Hvem er Den Fri Bedemand?

Den Fri Bedemand består af 2 bedemænd med mere end 20 års erfaring på området. Den Fri Bedemand har gennem årene samarbejdet med andre bedemænd, for at sikre kunderne den bedst mulige service i forbindelse med begravelse og bisættelse.

Det er ikke så ofte man kommer i kontakt med døden, så Den Fri Bedemand sørger for at vejlede og råde omkring dødsfaldet, så du som kunde får den bedste kvalitet i oplevelsen.

Når du vælger Den Fri Bedemand til jobbet, så følges sagen helt til dørs. De sørger for, at alt hvad de har lovet dig bliver løst på bedste vis. Alle ønsker du eller afdøde har haft bliver opfyldt inden for rammerne af deres aftale.

Den Fri Bedemand giver dig en god og sober oplevelse. Ring på 40 55 12 26 for hjælp i hele deres område ? fra Nordsjælland til Storkøbenhavn, og Roskilde området. Deres bedemands vagt sidder klar til at tage godt imod dig.