Forside / Ikke-kategoriseret / Vil du på højskole i udlandet? Så tjek denne side ud

Vil du på højskole i udlandet? Så tjek denne side ud

Hvis man er rejselysten og gerne vil ud og opleve verden sammen med andre unge, så skulle man overveje at tage på en højskole i udlandet. På et højskoleophold er der rig mulighed for at møde andre rejselystne unge, som elsker at rejse. Hvis man vil læse mere om zanzibar og hvad man kan få ud af et højskoleophold, så kan man klikke sig ind på højskolens hjemmeside www.zanzibar-hojskolen.dk.

Bliv udfordret

Der er mange gode grunde til at vælge at tage på et højskole i udlandet. Ud over, at det uden tvivl bliver en oplevelse for livet, så får man også lov til at udvikle sig og lære en masse om sig selv i løbet af opholdet. Når man rejser til udlandet så vil man opleve at blive udfordret. Det er meget individuelt fra person til person, hvor man føler sig udfordret, men den anderledes kultur, mad, klima, sprog oplever mange som en udfordring. En udfordring er dog nødvendigvis ikke noget negativt. Når man er på den anden side af udfordringen så vil man opleve at have rykket sig og at have lært en masse om sig selv og sine grænser.

Tag med på eventyr

På opholdet i udlandet er der rig mulighed for at komme på eventyr. Der bliver jævnligt planlagt ture med mulighed for safari, dykning og hiking. Det er frivilligt om man har lyst til at tage med, men turene giver som regel oplevelser, som man sjældent glemmer. På safari er der blandt andet mulighed for at komme helt tæt på de vilde dyr. Chancen for at man møder andre turister er meget lille og man får følelsen af at være alene i ødemarken helt tæt på kroppen. De fleste eventyrlystne unge elsker at komme væk fra turistlivet og opleve den vilde natur helt tæt på. Ud over, at turene i sig selv er spændende, så er det også spændende at få lov til at rejse sammen med nogle af venner, som man får lov til at lære at kende igennem opholdet på højskolen.