Forside / Sport og friluftsliv / Et show er en god oplevelse

Et show er en god oplevelse

Det er spændende at opleve en hestemesse ud over det sædvanlige. Hvis du har en interesse i heste, skulle du prøve at invitere venner eller familie med til et show, der giver jer en fantastisk oplevelse. Sjællands største indendørs heste-messe bliver afholdt i Hillerød, hvor der er en ny og lækker multiarena med moderne faciliteter. Her kan du finde alt til hest og rytter på udstillingen samt opleve ryttere som Daniel Bachmann Andersen og Cathrine Dufour. Den 12.-14. november 2021 inviterer Hillerød Horse Show til en fantastisk heste-messe. Der er en masse spændende ting på programmet og en række inspirerende arrangementer hele weekenden igennem.

Du kan kombinere messen med et weekendophold for hele familien eller med dine gode venner i det skønne Nordsjælland, og I kan nyde en god middag i forbindelse med messen. Det er nemt at komme til messen, da der er mange parkeringspladser og kun ca. 1 km til S-toget. Og hvis I tager afsted flere sammen, og I ikke alle er hesteinteresserede, er der mange ting at opleve for de øvrige personer. Der er det smukke Frederiksborg Slot og nationalparken Kongernes Nordsjælland, hvor der kan gås nogle gode ture. Og der er masser af andre aktiviteter, som man kan foretage sig i området.

Planlæg en vidunderlig weekend sammen med nogen, som du gerne vil opleve noget sammen med. Det er sjovt at mødes og være sammen i længere tid, når man har nogle gode fritidsinteresser sammen. Gode oplevelser, som man kan mindes med glæde i mange år fremover.