Forside / Sport og friluftsliv / Her kan du finde billig e-væske til cigaretten.

Her kan du finde billig e-væske til cigaretten.

E-væske med forskellige smag

Det er så småt ved at være en del af hverdags gadebilledet, e-cigaretter. De fungere på den måde at man et varmelegme i e-cigaretten opvarmer e væske, find billig e-væske her Se her » , og når det bliver varmet op, bliver det som alt andet væske til damp. Det er denne damp man herefter kan inhalere og puste ud, som var det røg. E-cigaretter blevet er godt alternativ til at ryge normale cigaretter.

Fordelen ved at bruge e-cigaretter er at man kan få forskellige smage i e væske, hvilket gør at dampen kommer til at smage som noget andet end røg. Dette betyder også at dem der står omkring ikke kommer til at lugte til røg, så det er ikke så træls at være passiv ryger.

Hvilke smager kan man få?

Der findes som sagt flere forskellige slags e-væsker. Ligesom der til vandpiper findes flere forskellige slags tobak, med forskellige slags smag. Det kan være med til at krydre e-cigaretten, hvis man gerne vil have det skal være en lidt mere festlig gang røg.
Nogle af de forskellige smager der findes, og som kan findes her, billig e-væske Se her » , kommer her.

– Ananas. Få en frisk smag af ananas i e-cigaretten. Den er god til en dejlig varm sommerdag, hvor man har lyst til et let og frisk pust.

– Anise. Stjerne anis, minder på mange måder om et lidt lakrids agtig smag. Denne smag kunne være god til at en lidt mere festlig anledning.

– Appelsin. Dette er en smag som mange kender, den friske og velkendte appelsin smag. Den fungerer også godt til en frisk sommerdag, ligesom ananas smagen.

– Blåbær. Denne smag er også ved at blive mere og mere udbredt i andre produkter, grundet sin friske og lidt søde smag.

Det var blot nogle få af de mange forskellige billig e væske man kan få hos kc-smoke.dk . Så ind og tjek ud hvilken smag du skal have til den næste e-cigaret.