Forside / Sport og friluftsliv / Hvad er et londboard?

Hvad er et londboard?

køb et fantastisk board her- du vil ikke fotryde det et enste øjeblik!

Vil man gerne vide, hvad et longboard er, skal man blot læse med videre i denne artikel. Her kan man nemlig lære lidt om et longboard og man bliver fortalt om en webshop, der sælger disse fantastiske boards.
Et longboard er en type af sportsudstyr, noget der ligner et skateboard , men meget længere . Den er offte hurtigere på grund af hjulstørrelsen. Longboards er almindeligt anvendt til cruising , downhill racing , slalom racing , skyde , og transport .
Longboards dæk er typisk fremstillet af krydsfiner, alt fra to til elleve lag af normalt 2 millimeter (0,079 in) i tykkelse, bestående af birk, bambus, ahorn, KOA, eller egetræ. Longboards er kommercielt tilgængelige i en række forskellige former og størrelser. Hver sort har visse fordele og ulemper, der kommer i spil, afhængigt af teknik eller personlige præferencer rytteren.

Dækkene, beregnet til kørsel ned ad bakker, er typisk stive og har en akselafstand på omkring 30 “-28”.
Dækkene har en sænket fod platform, der sidder under højden af ??lastbiler, som følge heraf er der et lavere tyngdepunkt hvilket øger stabilitet, men giver mindre trækkraft og manøvredygtighed.
Longboards kan købes hos skateone, der er en fantastisk hjemmeside der sælger longboards. Hjemmesiden har virkelig sørget for nogle gode priser så man kan ikke andet end at elske deres produkter. Priserne er virkelig også fantastiske, så det er sagtens noget man kan ønske sig af sin mor eller far i julegave eller fødselsdagsgave, hvis det er det man ønsker. Der er også mange forskellige motiver man kan få disse longboards i, og man kan ikke andet end at elske motiverne. Så gå da ind på hjemmesiden her og se de forskellige boards Køb longboard her hvor man kan købe dem.