Forside / Ikke-kategoriseret / Kæmpe udvalg af folie og klistermærker til din bil

Kæmpe udvalg af folie og klistermærker til din bil

Leder du efter folie til din bil, skulle du prøve at besøge https://www.stickers.dk/. De har et stort udvalg af klistermærker, bilfolie til bil og solfilm til bil.

Stickers.dk forhandler selvklæbende folie til bilens overflader, så som lygter, bilruder, interiør, forebyggelse af stenslag eller en hel Gør det selv-bilindpakning.

Rapid Air Teknologi

Bilfolie med Rapid air teknologi, gør at den er ?luftboble? fri når du monterer den, og det er dermed meget nemmere at montere folie på bilen og få det til at blive flot og professionelt.

PVC-folie

Til indfarvning af lygter, bruges en unik transparent gennemfarvet PVC-folie. Bilfolien kan bl.a. bruges til at farve eller tone lygterne på en bil, scooter eller MC.

Carbon Folie

Til interiør kan der bruges Selvklæbende kvalitets Carbon Folie. Dette kan også bruges på spejle eller andre udendørs overflader.

Autosolfilm

Til Bilruden er Johnson Solfilm “Johnson Ray Guard” et rigtigt godt valg. Det er en af de bedste autosolfilm på markedet. Ridsefri og let at montere. Johnson Solfilm er meget modtagelig overfor varmekrympning som letter montage af filmen betydeligt.

Stenslags folie

Til beskyttelse mod stenslag og følsomme overflader er stenslagsfolie et rigtig godt valg. Folien er høj transparent med Silikonebelagt blank overflade og er utrolig slidstærk og specielt udviklet mod stenslag. Se hvor https://www.stickers.dk/ de kan tilbyde, på deres webside.

Folie til mange formål

Udover folie til bilen forhandler de også selvklæbende skiltefolie i mange farver, klip-selv klistermærker, samt smarte Wallstickers folie til vægdekorationer. Derudover også specialfolier som f.eks. spejlguld. Alt folie kan let klippes i med en saks eller skæres ud med en hobbykniv.
Tavlefolie til de kreative til evt. køleskabe, køkkenlåger og lignende, forhandler Stickers.dk også og er rigtig populære og nyttige.