Forside / Sport og friluftsliv / Udvikling af din app

Udvikling af din app

Udvikling af app – læs mere her om app udvikling

Har man en fantastisk idé til en app men ved man ikke hvordan man skal bygge den op?Så er der heldigvis hjælp at hente! Man kan hyre virksomheder til at lave en app!
Alt lige fra skitsetegningen til det færdige produkt! Dog er der mange ting man lige skal have styre på inden man vælger at få folk til at lave ens app.
Man skal f.eks. have styr på om det skal være en app til iphone, android eller windows phone.
Dudover vil der blive kommet ind på forskellige måder at udvikle til alle platforme på en gang i såkaldte hybrid eller web apps.
Skal det være en native app en en hybrid app?


Her er der lidt information om de forskellige app typer:
Native betyder indfødt/hjemmehørende. Native apps er altså ?født? til at blive brugt på en specifik enhed. Dvs. det skal enten være en iphone, android osv.
Fordelen ved native app?s er, at app?en bliver 100% udviklet til en specifik enhed. Det betyder en bedre brugeroplevelse.
Minus er, at der skal udvikles en app til iPhone og en anden til Android-telefoner osv.
Dog kan Native-apps både lægges op på App Store og Google Play, hvilket jo er fantastisk.
Men hvad er en hybrid-app så??

Hybrid-apps er et lidt billigere alternativ i forhold til native-apps.. Teknologien bag hybrid-apps er, at der først udvikles en hostet hjemmeside og dernæst programmeres noget kode, der ?pakker? hjemmesiden ind, så den tilpasses specifikke enheder (iPhones, tablets, smartphones osv.)
Udviklingstiden af en hybrid-app er hurtigere end ved en native-app. Brugernoplevelsen er rigtigt god, men udnytter ikke altid enhedernes platform 100%.
Hybrid-apps kan lægges op på App Store og Google Play ligesom native-apps.

Man kan læse meget mere om app udvikling og app udvikler på google, klik her og læs om hvordan laver man en app