Forside / Sport og friluftsliv / IQ legetøj til den kloge

IQ legetøj til den kloge

Når man spiller brætspil, er der ofte en terning involveret og brikker, der skal flyttes. Men hvorfor ikke bruge selve terningen som et spil eller nærmere en udfordring. Rubik?s cubes er den ultimative terning, som ikke kun bruges for sjov, men også som en udfordring. Man taler her om et IQ legetøj, som kan udfordre alle, store som små.

Leg med din IQ

MEGAMINX er en variant af den populære terning, som også udfordrer selv den mest kloge person og nærmest provokerer ens intelligens. Der findes forskellige metoder til at løse en terning, hvor man blandt andet lærer at huske algoritmerne og dermed være i stand til at løse terningen uanset, hvilken form den er placeret i. Algoritmer er netop en serie af trin, som hjælper med til at huske, hvordan kuben skal roteres og dermed løse kombinationen af tern. Udfordr dig selv, dine venner og MEGAMINX.

Terning på tilbud

Hos MasterCubeStore.dk er der op til flere varianter af den populære MEGAMINX i varierede farver, sværhedsgrader og pris For nybegynderen vil det være en god ide at starte med en mere enkel terning, da der er risiko for at tabe modet, da de kan være yderst avancerede. Her er der tilmed to af de nyere, populære terning på tilbud. Det er terninger af høj kvalitet, som muligvis overgår de andre terninger. De har desuden en hurtig og glat rotation, hvilket gør dem velegnede til speedrotation. At konkurrere mod andre og se, hvem løser terningen hurtigst er en yderst speciel og krævende disciplin.

Online shop

MasterCubeStore.dk ligger inde med det største udvalg af Rubik?s cubes i Danmark og bestræber sig på at være opdateret på sortiment og ikke mindst yde en god kundeservice. De har et bredt udvalg af mange former for IQ legetøj. Der er hurtigt levering og sikker betaling hos online shoppen