Forside / Boligindretning / Smagfulde baderumsmøbler fra Dansani

Smagfulde baderumsmøbler fra Dansani

Er du på udkig efter nye baderumsmøbler, skulle du tage et kig på Dansani badeværelsesinventar.
Dansani har meget at byde på i deres store udvalg.


Af helt naturlige årsager bruger du meget tid i badeværelset hver eneste dag. Det betyder også, at der stilles høje krav til funktionaliteten og holdbarheden. Det skal jo virke hele tiden og være med til at gøre dit liv nemmere.

Derfor har Dansanis designere også taget udgangspunkt i dine behov, uanset, hvor meget eller lidt plads, du har at gøre godt med.

Funktionaliteten er fleksibel og alsidig. Skuffer og skabe kan organiseres på mange forskellige måder, som gør det til en fornøjelse at bruge badeværelset hver dag.

Badeværelser i gennemtænkt dansk og funktionelt design

Med Dansani gør du det nemt og inspirerende at indrette rummet med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger. Alt sammen skabt med udgangspunkt i godt håndværk og med dybe rødder i dansk designtradition.


Dansani handler om at skabe det perfekte, personlige badeværelse. Du får mulighed for at vælge mellem mange forskellige funktionelle produkter, som er skabt med udgangspunkt i dansk design og høj håndværksmæssig kvalitet.

Med Dansani badeværelsesmøbler får du også bæredygtighed med ind på badeværelset. Dansani ser det nemlig som en selvfølge at tage tage ansvar for miljøet. Derfor har de flere forskellige tiltag, som er med til at mindske belastningen på miljøet. For eksempel kommer alt deres træfinér fra bæredygtige europæiske skovbrug.

Bæredygtighed handler dog ikke kun om miljøet. Derfor er der også stort fokus på, at handle etisk korrekt i forhold til arbejdsmiljø og -rettigheder. Og det gælder ikke kun internt. Leverandørerne udvælges nøje ud fra, hvordan de driver deres forretning både miljømæssigt og med hensyn til arbejdsforhold blandt medarbejderne.